Poging tot ontvoering van een leerlinge van een lagere school blijkt niet waar te zijn

Via WhatsApp is op 17 januari een geluid- en filmopname verspreidt waarin is opgenomen, dat twee personen gepoogd hebben een zeven jarig meisje te ontvoeren in de latourweg. Een vrouw zou het kind hebben vast gepakt met de bedoeling om haar in een auto mee te nemen maar dat het kind kans zag uit de greep van de vrouw te geraken.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat het meisje gelogen heeft. Voorts dat de 59-jarige Magdalena, N. dit kind heeft aangezet om dat leugen verhaal te vertellen. Dat wat het kind zei is door de vrouw op een filmpje vast gelegd waarna zij dat filmpje gestuurd heeft naar het hoofd van een school te Latour.

Magdalena heeft verklaart dat zij dat filmpje heeft gemaakt met de bedoeling om de samenleving bewust te maken op zaken die kunnen gebeuren met kinderen. Na overleg met het Openbaar Ministerie heeft de politie Magdalena na verhoor heen gezonden. Er is een dossier ter zake opgemaakt en gestuurd naar het Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.