Poging inbraak hoofdkwartier Politie Duisburglaan; nog geen aanhoudingen verricht

Bij een poging tot inbraak op het hoofdkwartier van de politie aan de Duisburglaan in het weekend van 27 tot en met 29 oktober 2023, zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De politie van het bureau Flora kreeg dat weekend de melding van poging tot inbraak op eerder vermelde locatie en deed de plek aan voor onderzoek.
Uit dit voorlopig onderzoek van de politie is gebleken dat de daders via de achterzijde van het gebouw, dat grenst aan het Saramaccakanaal toegang hebben verschaft tot het terrein. Hierna hebben de verdachten de achterdeur van twee afdelingen geforceerd, maar konden niet verder naar binnen. De daders liepen zonder het kennelijk gewenste doel te hebben bereikt terug naar de schutting, plaatsten een op het terrein staande ton en een stoel waarop zij klommen ertegen en zetten over de schutting hun vluchtweg voort. De afdeling Forensische Opsporing werd eveneens ingeschakeld voor het technisch gedeelte van het onderzoek.

Het onderzoek in deze zaak wordt door de politie van Flora voortgezet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.