Poging auto inbraak leidt tot aanhouding drugsverkoper

Sergio T. (24) is op maandag 13 juni door de politie van Kwatta aangehouden.

Sergio wordt verdacht van poging inbraak in een voertuig dat geparkeerd stond voor een winkel aan de Kwattaweg.

Hij had kans gezien het tochtraampje van de auto kapot te slaan.

De eigenaar van het voertuig kwam op een bepaald moment naar buiten, waardoor de verdachte zijn daad moest onderbreken en ijlings de plek verliet. Toen de autobestuurder ontdekte dat onverlaten in zijn voertuig wilden inbreken, schakelde hij de politie in.

Volgens getuigen verklaringen moet vermoedelijk een arbeider van een carwash die zich in de directe omgeving bevindt het tochtraampje hebben ingeslagen. Sergio werd toen opgespoord op zijn werkadres.

Op hem werden aangetroffen en in beslag genomen 30 bolletjes cocaïne, 4 bolletjes hasj,  een digitale fijn weger en andere zaken die het vermoeden deed rijzen dat de man handelt in drug. Bij de ondervraging verklaarde Sergio dat hij werkt voor ene K.  De werkgever is niet ter plaatse aangetroffen. Opsporing heeft tot nog toe niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Sergio werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.