Piloot en drie anderen ingesloten

De politie van het ressort Santodorp heeft op donderdag 10 september de 24-jarige verdachte Piloot M. en 3  anderen aangehouden. Via de Centrale Meldkamer kreeg het ressort Santodorp het bericht dat er een verdachte was aangehouden te Sunnypoint.  Op de plaats aangekomen trof de politie vier mannen aan. Zij wezen de 28-jarige Kenneth P. die in een auto zat aan als te zijn de verdachte die was aangehouden.  Kenneth P. werd afgevoerd naar het politiebureau. Op het bureau verklaarde Kenneth tegenover de politie dat hij tegen zijn wil was meegenomen in een voertuig  door  de vier mannen. Verder dat zij 1 uur lang met hem hebben rondgereden. Daarbij werd  hij mishandeld en bedreigd. De vier mannen werden als verdachten aangemerkt. Zij werden opgespoord en aangehouden.  De verdachten verklaarden dat er eerder was ingebroken in een woning en dat zij Kenneth P. verdenken van die inbraak.  Reden genoeg voor hen om het recht in eigen handen te nemen. Piloot M., Jerrel D. (33), Kelly N. 20 jaar en de 22-jarige Ruel P. zijn allen ingesloten.

Noot: Wanneer bij u het vermoeden bestaat wie de dader is van een strafbaar feit moet u de politie in kennis stellen. U mag  niet het recht in eigen handen nemen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.