“Pikin Ede” achter slot en grendel

De politie van het ressort Albina heeft op maandag 25 september de twaalf jarige verdachte Ricardo S. alias ‘Pikin Ede’ aangehouden voor mishandeling. De jongen raakte op 22 september in een woordenwisseling met een winkelier met wie hij een oude vete had.  Enkele dagen daarvoor kwamen de twee elkaar in het verkeer tegen en kregen mot, omdat Ricardo een steen had gegooid in de richting van het voertuig van de winkelier. De steen raakte het voertuig. De winkelier deed geen aangifte bij de politie van het voorval.

Op 22 september kwam de winkelier de jongeman tegen en vroeg hem om rekenschap.  Er ontstond wederom een woordenwisseling tussen de twee. Op een bepaald moment pakte Ricardo een steen en wierp die naar de winkelier.

De steen raakte het slachtoffer  aan zijn achterhoofd. De ingeschakelde politie hield Ricardo aan en bracht hem over naar het bureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Ricardo ingesloten.

Bij  de voorgeleiding bekende de verdachte, die bekend staat als een onhandelbare jongeman, het feit te hebben gepleegd. Hij is ondergebracht in het Jeugdcellenhuis van het Opa Doeli doorgangscentrum.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.