Peuter verdrinkt in een goot

De één jaar en drie maanden oude Chaciro, Masade is op maandagmiddag 15 juni in een goot verdronken. Dit incident vond plaats te Albina in het district Marowijne.

Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen dat kinderen buiten op een woonerf speelden. Op een gegeven moment gingen de spelende kinderen de straat op. Daarbij hadden zij niet door dat de peuter Chaciro achter hun aan liep. Chaciro moet toen in een goot zijn gevallen. Chaciro’s moeder was bezig in huis en wist ook niet dat hij op straat was gegaan.

Op een gegeven moment keek de moeder uit naar haar zoontje maar zag hem nergens op het erf. Zij sloeg alarm en men begon Chaciro te zoeken.
Chaciro’s 13-jarige broer trof hem liggend in de goot aan. Chaciro leek buiten bewustzijn te verkeren.

Hij werd met spoed naar een RGD polikliniek gebracht, alwaar de dokter hem begon te reanimeren zonder het gewenste resultaat. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Chaciro afgestaan aan zijn nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.