Peuter verdronken

Nartus Sisa is op vrijdag 11 september verdronken te Dawme in het district Sipaliwini.   De moeder van het slachtoffer Yvonne S. was naar de rivier met haar vier kinderen om hen te baden. Terwijl ze bezig was met één van de  kinderen sprong de kleine Nartus in het water. Yvonne ging haar kindje dat door het water werd meegesleurd achterna, maar kwam zelf in nood. Een dorpeling die het zag gebeuren snelde ernaartoe om de moeder te hulp te schieten. Nartus was inmiddels al in de diepte verdwenen. Er werd gelijk een zoektocht gestart zonder het  gewenste resultaat.

Op zaterdag 12 september werd het lijkje van het slachtoffer uit het water opgevist. De dokter die ter plekke is geweest constateerde dood door verdrinking. Nadat de gewestelijke Politie commandant van Brokopondo inspecteur Orlando Changoer met een lid van het Openbaar Ministerie in contact is getreden, is het lijk afgestaan aan de nabestaanden. Nartus is  één jaar en acht maanden oud.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.