Pesten leidt tot steekverwondingen medescholier

De politie van de Nieuwe Grond kreeg op woensdag 20 april melding van een steekpartij in het ressort.

Bij aankomst ter plaatse werd zowel het slachtoffer als de verdachte aangetroffen. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat het slachtoffer de verdachte reeds geruime tijd pestte over de manier waarop zij gekleed gaat.

Beide scholieren (17) van het vrouwelijk geslacht zitten op één school. Na school ontstond er een woordenwisseling tussen de meisjes, waarbij de ene die gepest werd een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en haar tegenstander daarmee steekverwondingen toebracht.

Per ontboden ambulance van Libi Makandra werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij is voor verdere medische behandeling verwezen naar de plastische chirurg.

Het scherpe voorwerp is vooralsnog niet gevonden. Het onderzoek is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de scholier in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.