Personenauto rijdt bromfietser en een personenbus aan; bromfietser overleden

De 56-jarige bromfietser Karijam Fiona Singodikromo is na te zijn aangereden door een personenauto vanmorgen, woensdag 3 april, op de kruising van de Verlengde Gemenelandsweg en de Thompsonstraat overleden.

De politie van het ressort Nieuwe Haven deed na de melding van een aanrijding met dodelijk afloop de locatie aan. Daar aangekomen werden betrokkenen aangetroffen. De bromfietser die op het wegdek lag vertoonde geen tekenen van leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van deze vrouw vast.

Onderzoek wees uit dat de bromfietser en een personenbus, die de route Tammenga- Paramaribo onderhoudt, over de verlengde Gemenelandsweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de van Idsingastraat gaande in de richting van de Zinniastraat. Een personenauto, die vanuit de Thompsonstraat kwam, verleende geen voorrang aan het verkeer op de verl. Gemenelandsweg zijnde de doorgaande weg. De bestuurder van deze auto, de 57-jarige Robby S. reed de bromfietser aan en kwam vervolgens tegen de personenbus aan die achter de bromfietser reed.

Karijam was vrijwel op slag dood. De chauffeuse van de bus en de veroorzaker Robby,S. kwamen met de schrik vrij. Robby,S. is in het bezit van een nederlands- en internationaal rijbewijs, die zijn hangende het onderzoek is ingevorderd. Robby werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest. Hij bleek niet onder invloed van alcohol te zijn. Na voorgeleiding is Robby heengezonden. de zaak is in onderzoek bij de Verkeers Unit Par’bo

Het ontzielde lichaam van mevrouw Karijam Fiona Singodikromo is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De verkeersbarometer staat met het overlijden van deze bromfietser landelijk op 22.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.