Personeel geeft facelift aan politiebureau Latour

Het politiepersoneel van het bureau Latour is op zaterdag 13 januari van start gegaan met het renoveren van het gebouw. Op initiatief van het personeel en de ressortcommandant (RC) Sjaam Debitewarie hebben zij onderling  materiaal van hun woning meegenomen dat wordt gebruikt om het gebouw aan te pakken. Het betreft restmateriaal dat de collega’s over hadden bij het verbouwen van hun woning.

Tijdens de werkzaamheden zijn er veranderingen gebracht aan het gebouw zoals het verruimen van de wachtruimte, het verbouwen van de celruimte welke zal worden gebruikt als een celruimte voor onder toezicht gestelde personen en verdachte. De ruimte kan ook ter beschikking worden gesteld van een advocaat die zijn cliënt wil spreken.

De verlichting van het gebouw is aangepakt en is er gewerkt aan een betere verlichting van het gebouw . De airco’s zijn aangevuld met gas die door de collega’s zijn betaald na inzameling van het bedrag. Er wordt een locker ten behoeve van de medewerkers gemaakt. Iedereen, ook het burgerpersoneel, heeft hiervoor een bedrag van srd 50 bijgedragen.

De medewerkers hebben een laatste fase te gaan namelijk het schilderen van het gerenoveerd deel van Politiebureau Latour. Met trots geeft de ressort commandant aan dat er is geen moment is uitgeweken naar sponsors om de renovatie te bewerkstelligen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.