Personalia overleden voetganger bekend

De bejaarde voetganger die in de vroege ochtend van dinsdag 6 juni aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat door vermoedelijk een busje dodelijk is aangereden, is de 67-jarige in leven geheten Lina Prika.

Na de melding van de aanrijding deed de politie van Flora de plek aan. Bij aankomst troffen de wetsdienaren het levenloos lichaam van Lina op de noordelijke rijbaan  aan. Volgens het voorlopige onderzoek kwam de autobestuurder vanuit de Zonnebloemstraat richting het stadscentrum. Ter hoogte van Wolly’s is de voetganger aangereden en in hulpeloze toestand achtergelaten.

Volgens verklaring van een familielid was Lina in behandeling bij het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS). Verder verklaarde het familielid dat Lina in de ochtend van maandag 5 juni uit huis is vertrokken.

Het ontzielde lichaam is na obductie afgestaan aan de nabestaanden.

De autobestuurder van het witte bestel busje is nog niet achterhaald. Vermeld dient te worden dat de rechter koplamp helemaal los hangt. Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van deze autobestuurder door te geven aan de politie van Flora op de telefoonnummers 494900 / 530750 of 531170, de Centrale Meldkamer 115 of via de gratis tip lijn 179.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.