Penitentiaire Ambtenaar houdt straatrover aan

De 21-jarige straatrover Jerry M. is op woensdag 6 mei, kort na zijn daad, aangehouden door een penitentiaire ambtenaar en overgedragen aan de politie van Latour.

Jerry beroofde een 58-jarige mevrouw in de Ramgoelamweg. Hij rukte haar tas weg en sprong daarna achterop de bromfiets van zijn kompaan die vervolgens hard weg reed. Een ooggetuige nam de benadeelde mee in zijn voertuig en begon de criminelen te achtervolgen. De achtervolging ging door tot in Meneckendam, alwaar Jerry en zijn kompaan een doodlopende weg in reden. Een penitentiaire ambtenaar, die in de buurt was, greep in en het gelukte hem om Jerry aan te houden. De kompaan van Jerry wist weg te komen door over een schutting te springen.

De gestolen tas met inhoud is bij Jerry aangetroffen en in beslag genomen. De bromfiets is ook in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Jerry, M. door de politie achter slot en grendel gezet. Zijn kompaan wordt opgespoord.

De beroofde mevrouw heeft haar tas inmiddels terug gehad van de politie

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.