“Pena” aangehouden voor mishandeling

De politie van Santo Dorp heeft op donderdag 14 januari  de 16-jarige Redor, K. alias “Pena” aangehouden.

Een aangever deed op zaterdag 2 januari aangifte tegen Redor voor zware mishandeling, poging zware mishandeling en poging doodslag.  Volgens verklaring van het slachtoffer stond “Pena” op 2 januari te Sunny Point met een man en een vrouw te praten.  Hij liep het drietal voorbij. Hij kent “Pena” van gezicht, maar heeft hem nooit eerder gesproken. Toen hij voorbij liep, hoorde hij “Pena” de uitspraak doen van “mi no lobi a model fu a man disi”. Hij reageerde niet op zijn uitspraak,maar liep door. De aangever werd toen achtervolgd door Pena.

Bij het naderen van een kruispunt bracht “Pena” hem zonder enige reden een vuistslag toe. Het slachtoffer kwam te vallen. Voordat hij wilde reageren, haalde “Pena”  een scherp voorwerp tevoorschijn en zwaaide hiermee. Hij werd op diverse plekken aan het lichaam geraakt. “Pena” bleef hem vervolgens steekverwondingen toebrengen in zijn borst en verliet de plek na zijn daad.

Het slachtoffer deed het politiebureau aan en deed aangifte. Per eigen gelegenheid werd hij met een geneeskundige verklaring  naar de Spoed Eisende Hulp verwezen. Hij werd verpleegd en voor verdere behandeling verwezen naar de chirurg. Het slachtoffer is nog steeds onder behandeling van deze specialist.

“Pena” werd opgespoord en op donderdag 14 januari in de kraag gevat. De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten.

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.