Patrick ingesloten voor verduistering en oplichting

De politie van het ressort Geyersvlijt heeft op donderdag 20 juni de 35-jarige Patrick D. aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor oplichting of verduistering.

Een benadeelde deed in de maand mei  aangifte tegen Patrick. Zij verklaarde dat ze Patrick het vorig jaar had aangetrokken voor het verrichten van renovatiewerkzaamheden aan haar woning. Daarnaast had zij Patrick een geldbedrag in valuta gegeven om veiligheidscamera’s en een alarminstallatie te plaatsen bij haar huis.

Patrick ronde de renovatiewerkzaamheden niet naar behoren af en de camera’s en het alarmsysteem werden ook niet geplaatst bij de woning. De aangeefster heeft ettelijke keren geprobeerd in  contact te komen met Patrick. Die zorgde vermoedelijk bewust ervoor dat de aangeefster hem niet kon bereiken.  Hij was wel te bereiken voor de politie en toen hij zich aanmeldde op het bureau werd hij aangehouden en in ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.