Patrick en Mossa aangehouden voor stelen doos

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op maandag 11 december de 42-jarige Patrick P. en Mossa R. aangehouden voor diefstal van een doos met goederen uit het buitenland.

De eigenaar haalde de doos af bij een afhaaldienst in de omgeving van Geyersvlijt. Na de doos te hebben ingeklaard, plaatste de eigenaar die in de laadbak van het voertuig en liep terug naar binnen. Dieven die vermoedelijk op de loer stonden, maakten gebruik van de gelegenheid en namen de doos weg uit de laadbak.

Bij terugkeer naar het voertuig kon de eigenaar en een omstander nog net het kentekennummer van een voertuig opnemen waarin zijn goederendoos door onbekenden werd meegenomen.

Leden van het RBTP die was ingeschakeld zette gelijk de achtervolging in. Het voertuig werd na enkele uren aangetroffen. Patrick en Mossa zijn aangehouden. Bij een korte ondervraging ontkenden de verdachten de doos te hebben weggenomen. Om geloofwaardig over te komen bood één hunner aan om een onderzoek in zijn woning in te stellen. De gestolen doos is tijdens het onderzoek aangetroffen in de woning.

De daders hadden nog niets uit de doos gehaald. Patrick en Mossa werden aangehouden en ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van Geyersvlijt. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de doosdieven ingesloten. De eigenaar kon wederom over zijn doos met inhoud beschikken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.