Pas in vrijheid gestelde vrouw verricht vernielingen aan woning en belandt wederom in het cellenhuis

De 47-jarige verdachte V.A. is op vrijdag 16 februari 2024 door de politie van het bureau Livorno in de kraag gevat. V.A. wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan vernieling.

De 67-jarige beheerder H.S. deed diezelfde dag voornoemd politiebureau aan, voor het doen van aangifte. Naar zeggen van de aangeefster behoort de woning haar zoon V.R. toe, die momenteel in het buitenland vertoeft en haar als beheerder van de woning heeft aangewezen. Zij werd in de vroege ochtend van 16 februari 2024 door de buren gebeld dat een vrouwpersoon vernielingen aanbracht aan de woning, waardoor zij zich direct naar het adres begaf. Bij aankomst constateerde de beheerder dat er drie schuiframen en een televisie antenne waren vernield. Verder gaf de aangeefster aan dat de verdachte V.A. op donderdag 15 februari 2024 uit de gevangenis kwam. Het voorwerp waarmee de vrouw de vernielingen heeft aangebracht, werd aangetroffen en door de politie in beslag genomen.

De verdachte V.A.  werd door de politie opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte wederom door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.