Party in gehuurde danszaal stopgezet

De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft in tegenwoordigheid van een Bestuur Opzichter van het commissariaat in de vroege ochtend van zaterdag 31 oktober een feest stopgezet in het ressort. Bij navraag bleek de eigenaar geen vergunning te hebben om tot in de late uurtjes door te feesten. De eigenaar werd ernstig aangesproken en de party werd stopgezet.

Winkel- en/of bareigenaren worden ten overvloede op het hart gedrukt zich te houden aan de voorwaarden aangegeven in de vergunning. Let u ook op de openingstijden die zijn aangegeven.

Ook eigenaren die danszalen verhuren moeten zich houden aan de tijden die zijn aangegeven in de vergunning. Houdt u rekening met uw medemens en vormt u geen last voor de buurt. Indien u een danszaal aan derden verhuurt, moet u ze ook de tijden aangeven tot hoe laat er gefeest mag worden. Zo voorkomt u niet alleen voor u zelf problemen, maar ook voor anderen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.