Partner die optreedt als reddende engel valt door de mand

De politie van Flora kreeg op vrijdag 15 december melding van een aanrijding tussen een bromfiets en een auto aan de Mr. J. Lachmonstraat, waarbij de bromfietser in hulpeloze toestand is achtergelaten.

Bij aankomst op de plek werd het slachtoffer met letsels op het wegdek aangetroffen. Ooggetuigen verklaarden tegenover de politie dat de bestuurder van de auto een vrouwspersoon is geweest. Onderzoek wees uit dat de bromfietser kwam vanuit de Catteleyastraat de Mr. J. Lachmonstraat op. De autobestuurder kwam vanuit de Nickeriestraat ook de Mr. J. Lachmonstraat op, reed de bromfietser aan en liet die in hulpeloze toestand achter. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar er operatief is ingegrepen.

Binnen het gestelde termijn van vier uren meldde een manspersoon zich aan op het politiebureau Nieuwe Haven die verklaarde de bestuurder te zijn geweest. Deze werd doorverwezen naar het politiebureau Flora, omdat dit station belast is met het onderzoek. De bestuurder meldde zich op dinsdag 19 december aan op het politiebureau Flora voor verder verhoor. Na door een hulp officier van Justitie flink aan de tand te zijn gevoeld, verklaarde hij niet de bestuurder te zijn geweest, maar zijn levenspartner. Deze werd van haar 25e verjaardagsfeestje weg geroepen om zich aan te melden bij de politie van het station Flora.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd zij ingesloten vanwege het feit dat zij de bromfietser in hulpeloze toestand heeft achtergelaten met zwaar lichamelijk letsels. Zij is ook niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. De pseudo chauffeur die haar wilde beschermen is na een ernstige waarschuwing heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.