Partner aangehouden voor zware mishandeling vrouw

De 22-jarige Kevin S., die zich in een taxi verplaatste, is op zaterdag 13 februari door het Regio Bijstand Team (RBT) aangehouden.

De vrouw van Kevin deed op donderdag 11 februari aangifte tegen haar partner voor zware mishandeling. Volgens verklaring van de aangeefster hebben zij en Kevin relatieproblemen. In de vroege ochtend van donderdag heeft de man haar op beestachtige wijze mishandeld in de woning in het ressort Geyersvlijt. Na zijn daad verliet hij de woning en liet haar in hulpeloze toestand achter. Het gelukte het slachtoffer na enige tijd haar moeder te bellen.

De moeder bracht haar toen naar het politiebureau voor het doen van aangifte. Met een visum is de vrouw verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De man bracht haar bijt- en steekverwondingen toe op het lichaam. De vrouw heeft ook in het gezicht en gebit letsels opgelopen.  Na medische behandeling is het slachtoffer verwezen naar twee specialisten.

De verdachte werd opgespoord en het gelukte RBT hem op zaterdag aan te houden. Kevin werd overgedragen aan de politie van Geyersvlijt.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de geweldenaar achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.