‘Paloi’ meldt zich bij recherche Oost aan

De 39-jarige roofverdachte Marlon J. alias Paloi meldde zich in de maand december 2019 bij de recherche van Regio Oost. Paloi wordt ervan verdacht samen met andere kompanen berovingen te hebben gepleegd op de Oost-West verbinding, omgeving Moengo.

De politie van het bureau Moengo had twee aangiften moeten opnemen van slachtoffers die beroofd zijn geworden en deze verdachte positief hadden herkend. De werkwijze van deze verdachte en zijn kompanen, was dat ze de voertuigen klem reden waarna de slachtoffers hun geld en andere belangrijke goederen moesten afstaan. De criminelen beroofden deze twee slachtoffers van een groot geldbedrag en een tas met inhoud.

Het verdere onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche van Oost. In de derde week van december meldde Paloi zich aan en is hij na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Intussen is zijn aanhouding verlengd.

Aan de samenleving wordt gevraagd om de politie bij te staan ter achterhaling van voortvluchtige verdachten, zodat het strafproces succesvol kan worden verricht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.