P.V.V. overhandigt kampioenstrofee en -beker aan de korpsbeheerder

pvvKorpschef Humphrey Tjin Liep Shie mocht vanmorgen, maandag 18 november, op zijn kantoor de kampioenstrofee van de politievoetbalvereniging in ontvangst nemen. P.V.V. is in het voetbalseizoen 2012-2013 kampioen geworden van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond (NGVB). Gisteren mocht P.V.V. de goudkleurige kampioenstrofee in ontvangst nemen in het NGVB stadion. Daarvoor speelde P.V.V. tegen de voetbalvereniging van Flora-project om de “Copa Patronaat” en verloor de wedstrijd met 1 tegen 0 en eindigde op de 2e plaats. Hiervoor kreeg de politievoetbalvereniging ook een beker. Deze beker is ook overgedragen aan de korpschef om bij de rest van de trofeeën en bekers te plaatsen die de politieorganisatie in de afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal gewonnen heeft.

De twee prijzen zijn aan de korpschef overhandigd door de ondervoorzitter en teamleider van P.V.V. majoor Anandkoemar Sewradj, de trainer majoor Andre Ankossie en een lid van de spelersraad agent Derryl Contino.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.