Overtreder vuurwapenwet aangehouden

Twee manspersonen die zich op een emplacement van een Shell in het ressort Munder bevonden, kregen mot met elkaar. Op een bepaald moment deed het tweetal bedreigende uitlatingen naar elkaar toe. Een omstander had inmiddels de kentekennummers van beide voertuigen genoteerd. Het gelukte een klant de twee heethoofden tot rust te brengen.
Toen de ingeschakelde politie ter plaatse arriveerde hadden de ruziemakers de plek reeds verlaten. De wetsdienaren werden door omstanders voorzien van de nodige informatie en gingen terug naar hun basis.
later op de dag werd één van de voertuigen tijdens surveillance herkend aan het doorgespeelde kentekennummer. De bestuurder werd tot stoppen gesommeerd. Bij een onderzoek in het voertuig stuitten de politiemannen op een illegaal vuistvuurwapen met vijf scherpe patronen. Deze werd in beslag genomen en de 34-jarige bestuurder Sherwin B. is overgebracht naar het politiebureau. Bij de voorgeleiding kon hij geen duidelijke verklaring geven van de herkomst van het wapen.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Sherwin voor overtreding van de vuurwapenwet ingesloten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.