Overtreder overluid muziek brengt politieman klappen toe in het gezicht

De politie van Kwatta heeft op vrijdag 2 september de 33-jarige ondernemer Suraj A. achter slot en grendel geplaatst.

De wetsdienaren kregen de melding van overluid muziek op een adres in het ressort. Daar aangekomen werden de aanwezigen aangesproken en gevraagd zich van de plaats te verwijderen.  Nadat de orde verstoorders waren vertrokken, verliet de politie de plek.

Kort daarna moesten de politieambtenaren weer uitrijden voor een melding van overluid muziek  op hetzelfde adres. De wetdienaren troffen bij aankomst op de plek Suraj met zijn busje aan. Vanuit dat busje werd er overluid muziek gespeeld. Suraj die bezig was een blik bier te drinken, werd gevraagd  de muziek minder luid te zetten. Hij weigerde dat te doen. De orde verstoorder werd gesommeerd de plek te verlaten. Ook hieraan gaf hij geen gevolg.

Op een bepaald moment gooide  Suraj een cup bier in het gezicht van één van de politiemannen en begon hij hem enkele vuistlagen toe te brengen. De andere wetsdienaren schoten hun collega te hulp en werd Suraj met moeite in de boeien geslagen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Suraj achter slot en grendel geplaatst.

De politieman is na medische behandeling heengezonden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.