Overluid muziek leidt tot mishandeling

De politie van Santo Dorp kreeg op woensdag 16 december melding van een kappartij op een adres in het ressort en ging ter plaatse.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het slachtoffer en de verdachte reeds geruime tijd in onmin leven met elkaar.

De verdachte Juliano K. (35) draaide kort te voren muziek af. Het latere slachtoffer Johannes D. (42) die vond dat de muziek te luid  was, riep zijn buurman en zei hem dat hij stoorde met zijn muziek. Dit viel niet in goede aarde bij  Juliano. Voordat  hij naar binnenliep zei hij tegen Johannes dat hij hem niets kon aandoen. Korte tijd daarna kwam Juliano weer naar buiten met een scherpvoorwerp in zijn hand, waarmee hij zijn buurman te lijf ging. Hij bracht Johannes diverse kapverwondingen toe op zijn hoofd en in zijn gezicht. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.  Na medische behandeling is Johannes heengezonden.

Het scherpvoorwerp is niet gevonden. De verhitte buurman werd overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.