Overlijdensbericht van Marcel Pallees

Vrees niet, want ik heb u verlost, Ik heb u bij uw naam geroepen. Gij zijt Mijn.
Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat haar is komen te ontvallen, de Adspirant Agent van politie
MARCEL PALLEES
op de leeftijd van 29 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam op de afdeling Beveiliging Korpschef op het hoofdbureau van de politie aan de Duisburglaan. Op vrijdag 11 november zal het stoffelijk overschot omstreeks 11.00 uur v.m. vanuit het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) naar zijn laatste werkplek worden begeleid, alwaar het personeel in de gelegenheid zal zijn afscheid te nemen. Hierna vertrekken de nabestaanden met het stoffelijk overschot naar Albina.
De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op zaterdag 12 november om 17.30 uur op de begraafplaats naast het Marwina Ziekenhuis te Albina in het district Marowijne.
Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 14.00 uur – 14.30 uur in de aula van het Marwina Ziekenhuis, gevolgd door de afscheidsreden door de korpschef van het Korps Politie Suriname en een vertegenwoordiger van de Surinaamse Politie Bond. Van 15.00 uur – 16.00 uur zal er een rouwdienst worden gehouden, waarna de afscheidsrituelen zullen plaatsvinden. Na het uitbrengen van een dankwoord door de familie zal er wederom gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid.
De stoet vertrekt om 16.45 uur onder begeleiding van de Verkeersunit van Regio Oost naar de begraafplaats naast het Marwina Ziekenhuis alwaar het stoffelijk overschot omstreeks 17.15 uur met aangepast korpseer naar zijn laatste rustplaats zal worden begeleid. Na de uitvaart ceremonie door de aangetreden eenheid, vindt de begrafenis in familieverband plaats.
Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 10 november 2022
Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.