Overlijdensbericht van MANOHAR SHAILISH PERKASH

Maar wij vertrouwen op Gods belofte en zien uit naar een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, waar gerechtigheid woont (2 Petrus 3:13).
Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op maandag 28 juni 2021 haar is komen te ontvallen, de adspirant agent van politie
MANOHAR SHAILISH PERKASH
op de leeftijd van 24 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau Munder. De crematie met aangepast korpseer vindt plaats op woensdag 21 juli 2021 om 14.00 uur op het crematieoord te “Weg naar Zee”.
Gelegenheid tot het nemen van afscheid is van 09.00 uur – 10.00 uur aan de Baboe G. Sewradjsinghweg nummer 77 zijstraat van de Commissarisweg, gevolgd door een uitvaartdienst van 10.00 uur tot 13.00 uur. De stoet vertrekt om 13.00 uur onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (M.S.D.) naar het crematieoord te “Weg naar Zee”. Ter hoogte van het crematieoord zal het stoffelijk overschot met aangepast korpseer naar de crematieplek worden begeleid.
Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.
Paramaribo, 20 juli 2021
Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.