Overlijdensbericht van KARANSINGH, Vishaal S.

“Zolang wij leven, leven we voor de Heer; en wanneer wij sterven, sterven we voor de Heer.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat haar is komen te ontvallen, de Rekruut van politie

KARANSINGH, Vishaal S.

op de leeftijd van 23 jaar. Hij liep laatstelijk stage op het politiebureau Calcutta. De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op woensdag 22 mei 2024, omstreeks 14.00 uur op de crematie oord te Uitkijk. De familie vertrekt omstreeks 08.00 uur v.m. met het stoffelijk overschot vanuit het mortuarium van “Poese rouwcentrum” onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) Nieuwe Haven naar zijn laatste woonadres aan de Catharina Sophiastraat 457 te Saramacca, alwaar er van 10.00 uur – 11.30 uur de uitvaart rituelen zullen plaatsvinden. Hierna is er van 11.30 uur – 11.50 uur gelegenheid voor de afscheidsreden door een vertegenwoordiger van de Surinaamse Politie Bond en een vertegenwoordiger van de korpschef. De Hoofdinspecteur van politie J. Kanhai tevens hoofd van de Politie Academie. Na het uitbrengen van een dankwoord door de familie zal er wederom gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid.

De stoet vertrekt om 12.20 uur onder begeleiding van de M.S.D. Nieuwe Haven naar de laatste stageplek van de overledene, het politiebureau Calcutta, van waaruit zal worden gereden naar het crematie oord te “Uitkijk” alwaar het stoffelijk overschot omstreeks 13.15 uur met aangepast korpseer naar het crematie oord zal worden begeleid. Om 14.00 uur vindt de crematie plaats.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 22 mei 2024 Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.