Overlijdensbericht van CHANGOER, ORLANDO HAROLD

Korps Politie Suriname
Public Relations

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op zondag 4 april 2021 is heengegaan, de Commissaris van politie

CHANGOER, ORLANDO HAROLD

in de leeftijd van 59 jaar.

De crematie met vindt plaats op woensdag 7 april 2021 om 17.30 uur in het Pt. Jagdew Paragh Crematorium aan de Dr. S. Redmonstraat. Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 14.00 uur tot 14.30 uur in het Poese Rouw Centrum, gevolgd door een uitvaartdienst van 15.00 uur tot 15.45 uur.

Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekken de nabestaanden met het stoffelijk overschot om 11.30 uur vanuit het mortuarium van Poese Rouw Centrum aan de Draibatrastraat te Latour naar zijn laatste werkplek, het hoofdbureau van Politie aan de Duisburglaan. Hierna vertrekt de stoet naar het oud adres van de overledene aan de Ainoelalibaksweg no.27 omgeving White Beach, waarna er terug zal worden gereden naar het Poese Rouw Centrum .

Om 16.15 uur vertrekt het geheel onder begeleiding van de MSD naar de Dr. Sophie Redmondstraat ter hoogte van de Rode Kruislaan, alwaar het stoffelijk overschot om 16.45 uur met Korpseer naar het crematorium zal worden begeleid.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 6 april 2021
Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.