OVERLIJDENSBERICHT SEEDO OZANDO

Psalm 46:2-3
God is voor ons een veilige schuilplaats, een betrouwbare hulp in de nood. Daarom vrezen wij niet, al wankelt de aarde en storten de bergen in het diepst van de zee.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat haar is komen te ontvallen, de Agent van politie 1e klasse,
SEEDO, OZANDO NUATI
op de leeftijd van 34 jaar. Hij was laatstelijk werkzaam op de afdeling Bureau Systeem Techniek (BST). De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op woensdag 16 augustus 2023, omstreeks 16.30 uur n.m. op de begraafplaats Rene’s Hof aan de Mr. J. Lachmonstraat.
Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 13.00 uur – 14.00 uur in de Grote Hal van de Politie Academie ingang Tibitistraat, gevolgd door toespraken van een vertegenwoordiger van de korpschef en een vertegenwoordiger van de Surinaamse Politie Bond, waarna de familie zang en gedichten ten gehore brengen. Van 14.45 uur -15.45 uur vindt de uitvaartdienst plaats. Na een dankwoord van de familie vertrekt de stoet onder begeleiding van de MSD naar de Mr. J. Lachmonstraat alwaar er ter hoogte van de Waakhuizenlaan het stoffelijk overschot met aangepaste korpseer naar zijn laatste rustplaats zal worden begeleid.


Hierna vindt omstreeks 16.30 uur de ter aarde bestelling plaats op de begraafplaats Rene’s hof.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 14 augustus 2023
Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.