OVERLIJDENSBERICHT: REDJOPAWIRO KENNETH

OVERLIJDENSBERICHT REDJOPAWIRO KENNETH

Vrees niet, want ik heb u verlost, Ik heb u bij uw naam geroepen. Gij zijt Mijn.

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat haar is komen te ontvallen, de Inspecteur van politie 3e klasse
REDJOPAWIRO, Kenneth Widodo
in de leeftijd van 57 jaar.
Hij was laatstelijk werkzaam op het politiebureau de Nieuwe Grond.
De begrafenis met aangepast korpseer vindt plaats op vrijdag 28 oktober 2022 om15.00 uur op de Openbare begraafplaats Dessa aan de Poerworedjoweg.

Het stoffelijk overschot zal op het gewezen ouderlijk adres aan de Libanonweg no. 152 in het district Wanica worden opgebaard, waar er van 12.00 uur -14.00 uur gelegenheid bestaat tot condoleances en het nemen van afscheid. Van 14.00 uur – 15.00 uur wordt er een aanvang gemaakt met de gebeden, gevolgd door de afscheidsreden door een vertegenwoordiger van de korpschef en een vertegenwoordiger van de Surinaamse Politie Bond. Tot slot zal de familie een dankwoord uitbrengen.
De stoet vertrekt om 15.00 uur vanuit het gewezen ouderlijk adres naar de Openbare begraafplaats Dessa aan de Poerworedjoweg. Van daaruit wordt het stoffelijk overschot met korpseer begeleid naar de laatste rustplaats. Na de uitvaartceremonie door de aangetreden eenheid vindt de begrafenis in familieverband plaats.
Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 27 oktober 2022
Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.