Overlijden voetganger tilt verkeersbarometer naar 48

De 30-jarige voetganger Valerio, Medina is gistermorgen, woensdag 29 augustus, in het Ziekenhuis overleden. Gisteren in de vroege ochtend werd hij aangereden door een personenauto op de kruising van de Zwartenhovenbrugstraat en het Molenpad.

De politie van het ressort Nieuwe Haven ging ter plaatse voor een onderzoek.  Valerio, Medina werd zwaar gewond op het wegdek aangetroffen. De autobestuurder is doorgereden en liet Medina in hulpeloze toestand achter. Een autobestuurder en zijn  zwaar beschadigde voertuig zijn ook nabij de eerder genoemde kruising aangetroffen.

Volgens verklaring van deze autobestuurder is hij door een zwart gelakte personenauto aangereden. Voorts dat de bestuurder  van die auto is door gereden. Per ontboden ambulance is Medina  afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis alwaar hij na enkele uren de geest gaf. De verkeersbarometer stijgt met het overlijden van deze voetganger landelijk naar 48.

De doorrijder wordt opgespoord. Aan de gemeenschap wordt gevraagd alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van deze doorrijder door te spelen via het  politie alarmnummer 115, de gratis politie tip lijn 179 of aan de politie van Bureau Nieuwe-Haven op de telefoonnummers 403101 of 403381.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.