Overlijden voetganger brengt verkeersbarometer naar 77

De 61-jarige voetganger Ramon Renfrum is op woensdag 13 december in het ziekenhuis overleden, na eerder op de dag te zijn aangereden door een auto aan de Mr. J. Lachmonstraat .

De Centrale Meldkamer schakelde de politie van Flora in voor een aanrijding tussen een personenauto en een voetganger. Bij onderzoek op de plek werd Ramon met fracturen en een barst wond op het hoofd aangetroffen op het wegdek.

De 26-jarige autobestuurder Leandro K. reed over voornoemde weg. Hij kwam vanuit het stadscentrum richting de Coesewijnestraat. Ter hoogte van HGG group stond Ramon bij de voetgangersoversteekplaats om over te steken. Volgens verklaring van de bestuurder en een getuige kwam Ramon die slecht ter been was en met een stok liep bij het oversteken languit op het wegdek te vallen. De bestuurder die niet meer kon afremmen, reed hem aan.   Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij na enkele uren overleed.

De autobestuurder werd onderworpen aan een blaastest en bleek niet onder invloed van  alcohol te verkeren. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De verkeersbarometer stijgt met het overlijden van Ramon landelijk naar 77.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.