Overlijden bejaarde voetganger brengt verkeersbarometer naar 14

De 75-jarige voetganger Hemai Thakoersaran is in de nacht maandag 12 op dinsdag 13 maart in het Mungra Medisch Centrum overleden.

De bejaarde man is op zaterdag 10 maart door een bromfietser aangereden aan de Ramadhar Radja Ramweg in het district Nickerie. De bromfietser liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Hemai die aan beide benen fracturen heeft opgelopen, werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum. Hij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting en liet in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 maart het leven. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De 54-jarige bromfietser P. werd in beeld gebracht, opgespoord maar niet aangetroffen. Toen hij vernam dat de politie naar hem op zoek was, meldde hij zich aan op het politiebureau.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ter zake artikel 4 namelijk: het wegrijden na een aanrijding en het slachtoffer in hulpeloze toestand achterlaten, in verzekering gesteld. Met het overlijden van Hemai stijgt de verkeersbarometer landelijk naar  14. 

De Verkeersunit van regio Nieuw Nickerie is belast met het onderzoeken van deze aanrijding.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.