Overdracht gerenoveerd basketbalveld tevens vierhoekstoernooi met als winnaar Oase

Door de sportvereniging Keep fit is op zaterdag 25 februari 2023 aan het Korps Politie Suriname het gerenoveerd basketbalveld overgedragen. De politie is als beheerder van het gerenoveerd veld dat staat op de Politie academie aan de Commewijnestraat aangewezen. De renovatie is een samenwerking geweest van Keep fitters, Staatsolie en Tjongalanga onder supervisie van Keep fit. De sportvereniging Keep fit is opgericht in 1967 door Paul Leeflang en is thans onder voorzitterschap van Maurice ROEMER.

Bij de overdracht is er een vierhoeks toernooi afgewerkt waaraan hebben deelgenomen, de basketbal verenigingen van Staatsolie en Oase, De Politie Basketbal vereniging en de organisator Keep fit. Op de vierde plaats is geëindigd de sportieve organisator Keep fit gevolgd door Staatsolie en de politie basketbal vereniging met respectievelijk de derde en de tweede plaats. Met een scoor van 21 punten is de basketbal ploeg van Oase de winnaar geworden van dit toernooi.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.