Oude vete tussen twee scholieren eindigt in steekpartij met dodelijke afloop; verdachte aangehouden

Bij een steekpartij tussen twee scholieren in de voormiddag van dinsdag 4 juli 2023 aan de Henck Arronstraat is 16-jarige J.E. met een ernstige steekverwonding, bij aankomst op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo komen te overlijden.

De politie van het bureau Centrum deed na de melding van een steekpartij tussen twee scholieren op eerder vermelde locatie, de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer J.E. met een ernstige steekverwonding aan zijn linkerbosrt langs de weg aangetroffen. De 15-jarige verdachte J.W. was inmiddels door een omstander staande gehouden en werd overgedragen aan de wetsdienaren.

Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de twee scholieren een oude vete met elkaar hadden. J.E. en J.W. kregen vandaag wederom ruzie met elkaar die uitmondde in een steekpartij met voor J.E. het noodlottige gevolg. Met een scherp voorwerp bracht J.W. zijn tegenstander J.E. een steekverwonding toe aan zijn linkerborst. Het slachtoffer zeeg neer op de grond waarna omstanders hem te hulp schoten. Met de ambulance werd de gewonde scholier afgevoerd naar de SEH van het Academische Ziekenhuis Paramribo, alwaar hij bij aankomst het leven bleek te hebben gelaten. Het scherp voorwerp werd op de verdachte scholier aangetroffen en door de politie in beslag genomen.

De verdachte J.W. werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.