Oude vete mond uit in kap partij

De 33-jarige Donovan L. is in de late avond van zaterdag 6 juli door de politie van het ressort Flora aangehouden.

De wetsdienaren speelden in op een melding van een kap partij tussen twee manspersonen aan de Licaniastraat. Bij aankomst op het adres werden partijen aangetroffen. Een van de mannen, de 20-jarige Alfred A. werd met kap verwondingen aan zijn hand en in het gelaat aangetroffen en  per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Hij is voor medische behandeling opgenomen in de ziekeninrichting.

Gebleken is dat het om een oude vete gaat tussen Donovan en Alfred. Volgens verklaring van de verdachte Donovan is hij in de maand april door Alfred mishandeld. Het slachtoffer Alfred ontkent  dat.

Toen de mannen elkaar op die bewuste zaterdagavond op een feest in de Licaniastraat tegen kwamen rende Donovan naar zijn auto, pakte twee scherpe voorwerpen daaruit en viel Alfred vervolgens aan. Daarbij bracht hij Alfred  kap verwondingen toe.

De scherpe voorwerpen zijn  ter plaatse aangetroffen en in beslag genomen door de politie. Donovan werd ter voorgeleiding overgebracht nar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie  voor onder andere zware mishandeling.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.