Oude vete eindigt in de gevangenis

De 29-jarige Marlon P. alias Borsu is donderdag 28 januari door de politie van Albina aangehouden voor brandstichting en poging doodslag. Twee heren die een oude vete hadden, kregen mot met elkaar. Marlon ging zich met de zaak bemoeien en viel toen een van de mannen aan.

Bij die gelegenheid is Marlon met een scherp voorwerp verwond door de andere man die bekend staat als Focus. Focus bracht hem verwondingen toe aan zijn schouder, lippen, bil en het ene oor.

Uit boosheid rende Marlon naar huis en pakte een tank met benzine. Hij begaf zich naar de woning van Focus en sprenkelde de gasoline rondom het huis en stak het vuur aan. Het vuur ging even aan maar kon niet oplaaien. Tijdens het onderzoek is gebleken dat de benzine gemengd was met een vloeistof en daardoor kon het vuur niet oplaaien. De woning liep lichte schroeischade op. In de woning bevonden zich twee vrouwen en twee baby’s.

Borsu is opgespoord en aangehouden door de politie. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ingesloten. Aan de aanhouding van Focus wordt er gewerkt.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.