Oud bekende van de politie ingesloten voor straatberoving

De politie van het ressort Santo Dorp heeft op donderdag 20 juni de oud bekende Kendy C. aangehouden en opgesloten voor diefstal doormiddel van geweldpleging.
Kendy heeft op de hoek van de Nieuw Weergevonden- en de Corresburgweg een vrouw van haar schoudertas beroofd. Tijdens de beroving heeft hij de vrouw ettelijke vuistslagen toegebracht. Na de daad rende hij weg met de tas met inhoud.
Aan de hand van de beschrijving van de straatrover rees het vermoeden bij de politie dat het de oud bekende Kendy, C. kon zijn. In het belang van het onderzoek werd Kenny, C. opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding bij een hulpofficier van justitie op het politie bureau. De aangeefster, die nog op het politie bureau was, herkende Kenny,C. als de straatrover. Kendy gaf toe dat hij de straatrover was en op zijn aanwijzing is de schoudertas met inhoud terug gevonden. De benadeelde had aangegeven dat zij onder andere een geldbedrag van Srd.100,- in haar tas had. Dat geldbedrag was niet meer in de tas. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Kendy,C. door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.