Oud bekende aangehouden voor stelen accu’s

Een oplettende burger heeft op dinsdag 22 september gebeld naar de politie van Livorno dat aan de Martin Luther Kingweg, ter hoogte van een supermarket , iemand bezig was in te breken in een bestelwagen.
De politie ging gelijk ter plaatse en zag dat een manspersoon bezig was de accu van een bestelwagen met een gereedschap los te maken. De man had voordien de motorkap van de bestelwagen met een hard voorwerp opengeforceerd.
Bij het zien van het politievoertuig probeerde de verdachte weg te rennen. Desondanks kon hij worden aangehouden door de politiemannen. Het bleek in deze om de welbekende Orlando G. te gaan die eerder in verzekering was gesteld voor andere strafbare feiten. Verder is gebleken dat er tegen deze verdachte enkele dagen terug aangifte is gedaan van diefstal van auto accu’s.
De verdachte Orlando G. werd overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met een lid van het Openbare Ministerie door de inspecteur van politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.