Orde verstoorder ingesloten voor bedreiging en vernieling

Een manspersoon deed op zondag 27 augustus aangifte tegen Maikel K. (52) op het politiebureau Uitvlugt.  Volgens zijn verklaring werd hij in zijn nachtrust gestoord door twee manspersonen die in zijn inrit een woordenwisseling kregen. Hij maande de mannen aan de plek te verlaten. Zij gaven hier geen gehoor aan. Zijn vrouw belde in die tussentijd met de politie.

Na een ernstige waarschuwing sommeerde de ingeschakelde politie het tweetal zich van de plek te verwijderen. De wetsdienaren waren nauwelijks vertrokken of het duo startte de scheldkanonnade opnieuw. De aangever sprak de ruziemakers weer aan. Maikel beet de man toe zich niet met de zaak te bemoeien onder bedreiging van brandstichting en inbraak. De vrouw schakelde de politie weer in.

De politie hield Maikel aan, voor vernieling van een antenne middels een steenworp. Maikel werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de orde verstoorder voor bedreiging en vernieling ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.