Orde verstoorder aangehouden voor twee strafbare feiten

De politie van Uitvlugt heeft in de vroege ochtend van maandag 22 februari de 43-jarige Selmo W. aangehouden.  De wetsdienaren kregen van de Centrale Meldkamer de melding dat een man tekeer ging op een feestje in het ressort.

De order verstoorder werd van het feestje gehaald en overgebracht naar het politiebureau. Bij aankomst op het bureau kwamen de wetdienaren erachter dat er twee aangifte van diefstal met geweldpleging zijn gedaan tegen Selmo.

De man is tot twee keren toe een winkel in het ressort binnengestapt om bier te kopen. De eerste keer pakte hij een fles bier uit de koelkast en betaalde bij de kassa met een gescheurde bankbiljet van SRD. 10. Daar de winkelier het biljet weigerde, pakte Selmo zijn geld en stapte scheldend de winkel uit met de fles bier in zijn hand.

De volgende dag ging hij weer de winkel binnen en pakte wederom een fles bier. Toen hij wilde betalen, maande de winkelier hem aan om eerst voor het eerste bier te betalen. Selmo pakte het bankbiljet wederom met het bier in zijn andere hand en verdween. De winkelier die hem achterna ging, deed een stap terug bij het naderen van Selmo, toen hij een mes te voorschijn haalde. Hij bedreigde de winkelier te zullen neersteken, indien hij een stap dichterbij zou maken.

De winkelier deed toen voor de tweede keer aangifte van diefstal tegen de man.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de gewelddadige bierdrinker onderdak aangeboden in het cellenhuis.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.