Opstandige scholieren overgebracht naar politiebureau

De buurtmanager Dinmahomed van het politieressort Geyersvlijt heeft met assistentie van een buurtwacht en het Regio Bijstand Team Paramaribo, op donderdag 1 februari, opstandige scholieren overgebracht naar het politiebureau.

Bij de leiding van de Dennertschool ligt geruime tijd de klacht dat leerlingen van  twee in de omgeving liggende scholen er een gewoonte van maken om de Dennerstschool aan te doen om te vechten met een groep jongens van genoemde school. Deze klacht is doorgespeeld aan de politie. Op donderdag deed de buurtmanager met assistentie de school aan en brachten zij de scholieren over naar het bureau. In hun schooltassen zijn messen, schroevendraaier en een schaar aangetroffen en  in beslag genomen.

De ouders van deze leerlingen zijn door de politie in kennis gesteld over de handelingen van hun kinderen. Vermeldenswaard is dat een van de jongens eerder op facebook te zien is geweest in een filmpje waar scholieren aan het vechten zijn.

Er is ter zake proces-verbaal opgemaakt.

De politie doet nogmaals een beroep op ouders om erop toe te zien dat hun kinderen geen scherpe voorwerpen gelijkende op wapens naar school meenemen. Ook is het verstandig regelmatige controle uit te oefenen op uw kind en hen te wijzen op de gevolgen van hun gedrag.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.