Opsporing Felipe Andres Olmtak

Van de 35-jarige Felipe Andres Olmtak is opsporing aanhouding en voorgeleiding gelast door de Procureur Generaal van Suriname.

Felipe wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de wet op verdovende middelen.

De afdeling Narcoticabrigade van de politie heeft op donderdag 9 november Pearlyne S. aangehouden. Deze dame heeft op 27 september van dit jaar een doos ter verzending aangeboden bij één van de postbedrijven. Bij controle van de doos is door de douane recherche 200 milliliter cocaïne in vloeibare vorm, verwerkt in kokosolie aangetroffen.

De drugs werd overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. De postverzendster werd opgespoord, doch bleef geruime tijd uit handen van de politie. Na haar aanhouding op 9 november is zij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Zij heeft toegeven de doos op verzoek van haar vriend Felipe te hebben gepost. De vermoedelijke verstrekker wordt opgespoord.

Alle informatie die kan leiden tot de aanhouding van Felipe, kan worden doorgespeeld op de telefoonnummers 404866/404747 de Centrale Meldkamer op 115, de gratis tip lijn 179 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.