Oproep Politie Uitvlugt aan weggebruikers

De politie van het ressort Uitvlugt heeft geconstateerd dat er zich dagelijks veel aanrijdingen voordoen op de openbare weg waarbij er sprake is van blikschade. Als gevolg van deze constatering doet de politie een beroep op weggebruikers om zich minder te haasten in het verkeer en goed op te letten bij het naderen van de voorrangswegen om een eventuele aanrijding te voorkomen.  Zo voorkomt u als weggebruiker dat u onnodig wordt opgehouden.

De politie merkt op dat er op bepaalde momenten op verschillende kruispunten met name de kruising gevormd door de Hendrik- en de Langatabikistraat, kruising Sarilaan en de Hendrikstraat, de kruispunten gevormd door de andere straten met de Johannes Mungrastraat alsook de twee drukke kruispunten die uitkomen op de Leysweg er op dezelfde momenten aanrijdingen te melden zijn met blikschade.

Let u op de langs de weg aangebrachte verkeersborden alsook op de snelheid die u als bestuurder ontwikkelt op de wegen om ongerief  te voorkomen.

Met een beetje geduld bereikt u veilig uw bestemming.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.