Oproep nabestaanden 62-jarige Waisie Pinas

De politie van het bureau Latour heeft op zaterdag 18 juni het ontzielde lichaam van de 62-jarige Waisie Pinas in een vertrek van een appartementencomplex aan de Tyronneweg aangetroffen.

De wetsdienaren deden na de melding dat er een lijk van een manspersoon op voormelde de locatie was aangetroffen de plek aan voor onderzoek. Een arts stelde officieel de dood van de man vast. Het onderzoek wees uit dat de 62-jarige man, die een natuurlijke dood is gestorven op woensdag 15 juni voor het laatst was gezien. Naar zeggen van buurtbewoners namen zij op 18 juni een onaangename geur waar, die uit het vertrek van Waisie kwam. Aangezien de kamer van de man al dagen gesloten was, stelden zij de eigenaar van het appartementen complex hiervan in kennis. Deze verschafte zich bij aankomst op het adres, toegang tot de kamer van de huurder Waisie. Bij die gelegenheid werd het ontzielde lichaam van de man die reeds acht (8) jaren alleen woonde in verre staat van ontbinding aangetroffen. Hierna is het ontzielde lichaam van de overledene afgevoerd naar het mortuarium van het ziekenhuis.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van boven vermeld bureau die te bereiken is op de telefoonnummers 481524 / 481111.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.