Oproep aan nabestaanden

De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg op zondagmiddag 31 januari van een voorbijganger de melding van een verhanging. Volgens die melding ging het om een manspersoon van het gemengd ras die zich op een terrein aan de Kleine Saramaccastraat had verhangen.

De wetsdienaren deden voor onderzoek de locatie aan en troffen het lichaam van de man die geen levensteken meer vertoonde aan. Het betreft in deze een man met een geschatte leeftijd van tussen de 20 en 25 jaar, die blootvoets was. Verder was hij gekleed in een blauwe jeans broek en een witte T-shirt, waarvan de kleur van de randen van de kraag en de mouwen bordeaux is. Op het lichaam zijn er geen bescheiden aangetroffen, waaruit de personalia van de overledene achterhaald konden worden.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Nieuwe Haven, die te bereiken is op het telefoonnummer 403101.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.