Oplichtster in de kraag gevat

Shivanie, M. is op zondag 18 augustus door de politie van het bureau De Nieuwe Grond in verzekering gesteld ter zake oplichting.
Shivanie deed mensen geloven dat zij onderneemster was en dat zij huizen verhuurde. Zij adverteerde via sociale media en een aantal mensen hebben contact met haar gemaakt om een huis bij haar te huren.
Shivanie nam geld van de mensen in ontvangst en loog tegen hun dat zij ongeveer een week na betaling hun intrek konden nemen in de huizen vanwege het feit dat die ontruimd moesten worden. Shivanie liet daarna niets meer van zich horen.
Een aantal personen hebben aangifte gedaan van oplichting tegen Shivanie. Zij is opgespoord en aangehouden en heeft toegegeven dat zij die mensen heeft opgelicht.
De politie heeft sterk het vermoeden dat Shivanie meer slachtoffers heeft gemaakt. Die personen worden opgeroepen om in contact te treden met de politie van het bureau De Nieuwe Grond op de telefoonnummers 580677 en 582204.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.