Oplichter belooft vuurwapenvergunning via de Procureur Generaal te regelen

De politie van Santo Boma heeft op maandag 3 oktober  Sunil P. aangehouden. Twee benadeelden deden aangifte van oplichting tegen Sunil in twee afzonderlijke gevallen.

Sunil hield Soeroedjpersad  die  één van de benadeelden is, voor dat hij goed bevriend is met de Procureur Generaal en dat hij kan bewerkstelligen dat  Soeroedjpersad zijn ingetrokken vuurwapen vergunning terug krijgt.

Hiervoor moest de man Srd3900 aan hem geven. Aangezien Sunil heel geloofwaardig overkwam,  gaf Soeroedjpersad het geld aan hem. De man heeft daarna niets meer gehoord van Sunil.

In een ander geval werd Jagdei S. door Sunil benaderd met de mededeling dat hij  haar zou helpen om  haar kleinzoon snel over een rijbewijs te doen beschikken. Daarvoor moest Jagdei  Srd3000,- neer tellen.

De vrouw heeft toen nooit meer iets vernomen van Sunil.  Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

De zaak is voor verdere onderzoek overgedragen aan de recherche van regio Midden

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.