Oplichter Aziz aangehouden door Recherche Regio Midden

De 31-jarige  oud bekende Aziz Dh. is op maandag 6 januari aangehouden door rechercheurs van Regio Midden. Deze verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan oplichting. Aziz stelde  een brief op waarin hij naar  donatie vroeg voor het organiseren van een kerstdiner het afgelopen jaar voor ouderen in de samenleving. Daarnaast plaatste hij het logo van een  in Suriname bekende service club  in de brief  om donateurs te doen geloven dat het de service club was die om een donatie vroeg.

Deze brief heeft Aziz bij verschillende organisaties  en bedrijven gedeponeerd en kreeg geld donaties van hun.  Dat geld heeft hij toen voor zichzelf gebruikt. Een benadeelde die erachter kwam dat hij was opgelicht door Aziz deed aangifte tegen hem bij de politie. Aziz is opgespoord, aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Aziz in verzekering gesteld.

Andere benadeelden die  aangiften van oplichterij tegen Aziz willen doen kunnen zich wenden tot de afdeling Recherche van Regio Midden. Deze afdeling is ondergebracht in het gebouw van het politie bureau  de Nieuwe Grond. In de maand augustus van het jaar 2019 was Aziz al voor oplichting achter slot en grendel gezet.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.