Oplettende burger belt met 115: verdachten met inbrekers werktuigen aangehouden

De Centrale Meldkamer van de politie kreeg op zaterdag 17 oktober melding van een oplettende burger dat er een voertuig verdacht heen en weer reed on de omgeving van de David Simonstraat.

De politie van het ressort Geyersvlijt ging af op de melding en trof het voertuig in de directe omgeving aan. De bestuurder werd gesommeerd tot stoppen. In het voertuig werden inbrekers werktuigen aangetroffen. De 4 inzittenden werden gelijk aangehouden door de politie. Winston C.(26),  Miquel A(44) . Marvin D(29). en Refinio S. zijn allen oud bekenden van de politie.

 

De verdachten zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

 

De politie doet een beroep op de samenleving om verdachte bewegingen in de directe omgeving steeds door te geven aan de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of de tiplijn 179.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.